Camper Totaal BV

After sales

After sales Camper Totaal

Werkplaats

U kunt bij ons terecht voor: LOGO-BOVAG-STAANDBeeldmerk NKC Camperschadeservice

 

  • Schadeherstel
  • Vochtmeting
  • APK
  • Onderhoud
  • Vochtschade herstel

 

Wij zijn een aangesloten reparatiebedrijf voor NKC, Bovag, Aveco en ANWB unigarant.

 

Schadeherstel

Wij kunnen Uw camperschade weer herstellen! Bovag schadeherstel specialist. In onze eigen werkplaats kunnen we alle voorkomende reparaties en schades zelf in eigen beheer repareren. Ook zijn wij erkend reparatiebedrijf voor de meeste verzekeringsmaatschappijen (o.a. Aveco en NKC) en nemen wij ook de hele schadeafwikkeling van U over. Voordeel voor U is dat U zich daar niet druk om hoeft te maken en dat U verzekerd bent van een vakkundig schadeherstel/reparatie van Uw kostbare camper! Meer informatie? Bel met 030-687 05 27.

dsc04119

dsc02581

dsc04118

dsc04168

Zijkant

dsc04168

 

Accessoires

Naast al onze producten vragen wij uw aandacht voor onze uitgebreide reeks accessoires zoals:

  • Alarmsystemen met certificaat Klasse 2 incl. montage
  • Startonderbrekers ingebouwd
  • Navigatiesystemen o.a. Clarion Radio/CD speler met uitklapscherm incl. CD-Rom Benelux, afneembaar front, afstandsbediening.

Zonnepanelen

Met een zonnepaneel in combinatie met een goede accu kunt u heel lang gaan en staan waar u maar wilt zonder "stroomproblemen". Wij zijn dealer van de hoogrendement BP zonnepanelen met "laser cellen techniek". Dat wil zeggen dat deze panelen zelfs bij alleen daglicht al veel meer energie leveren dan andere panelen.

Leverbaar in o.a.
• 55 Watt
• 85 Watt
• en zelfs 110 Watt

Veersystemen

Voor de oplossing van uw vering - problemen: Scheefstaande - achteroverhangende - instabiele + "zoekerig" rijdende camper alsmede oncomfortabele kampeerauto's. Camper Totaal Adrie Baars voor een gratis advies en voor een ieder een oplossing. Regiodealer Utrecht voor VB veertechniek.

Trekhaken

Trekhaken voor elk merk Camper op maat gemaakt. Met goedkeuring van de rijksdienst van wegverkeer.

Satelliet

Digitale satellietontvangers en schotelantennes. Wij hebben ook complete sets voor zeer kleine prijzen. Overal in europa dezelfde TV-zenders
 op de buis als thuis! Diverse modellen schotels, 
ook zelf zoekend:
 Complete sets!

Type NAX 6000/6001

Dit systeem is uit te breiden met een achteruitrij-camera, welke dus ook op het uitklapscherm is te bekijken: Bull Bars, Koelkasten en Compressorkoelkasten, Cruise Controls, Achteruitrij-camera, Luifels, Omvormers 12 Volt naar 220 Volt en Extra Boordaccus.

Motordragers

Demontabele motor-scooter-fietsen dragers. Op maat gemaakt voor uw motor / scooter of bijvoorbeeld voor een rolstoel of een fiets. LET OP: Geheel vernieuwde uitvoering met zelfs voor sommige typen pasklare sets!! Ook diverse gebruikte dragers op voorraad!

LPG-Installatie

LPG inbouw en onderbouwtanks voor goedkoop koken en stoken in uw Camper.