Camper Totaal BV

Over ons

Over Camper Totaal

Ook bestaande Challenger camperbezitters zijn natuurlijk van harte welkom voor advies, onderhoud of onderdelen. In onze nieuwe ruim opgezette moderne bedrijfsgebouw kunnen wij u voor alle genoemde werkzaamheden goed van dienst zijn. Ook is het mogelijk om de verhuurmodellen te bekijken en te reserveren. Er is ook een demo voertuig met het TESA levelsysteem automatisch waterpas en stabielstel systeem aanwezig in onze showroom. Voor meer info kunt U contact met ons opnemen.

challenger

Challenger campers
CHALLENGER CAMPERS zijn zeer compleet uitgerust voor een scherpe prijs. Veel zaken zijn gewoon standaard. Bovendien zijn alle halfintegralen naar keus leverbaar op zowel Ford als Fiat. Tevens is er de keus tussen de Genesis en Mageo (luxere) uitvoering. Extra bij Mageo uitvoering is er keus uit hout + cabinekleur en is er de keus om wel of niet een hefbed boven de dinette te bestellen. Polyester opbouw dus hagelbestendig. Vloerdikte 63 mm, Dakdikte 54 mm standaard dus super geisoleerd.

Chausson campers

Rba0fd42b837a788640376b662e610bfe

 

 

 

KOM LANGS EN LAAT U VERRASSEN!!

 


 

Historie: Hoe het allemaal begon

IMG_2777Toen ik jong was hielp ik vaak mee in het transportbedrijf van mijn vader. In zo’n bedrijf is altijd wel een klusje en ik ontwikkelde al snel een grote interesse voor techniek. Ik heb me daar van jongs af aan met bijbaantjes en studie in verdiept. Aan de MTS studeerde ik na de middelbare school Werktuigbouwkunde en Autotechniek. Hier haalde ik ook mijn patroonsdiploma/vestigingsvergunning.

Vervolgens heb ik vele jaren met veel plezier voor DAF gewerkt. Ondertussen bouwde ik zelf een klantenkring op en ik schreef mij in als garagebedrijf in 1986. Mijn vrouw en ik deelden toen al de droom om een eigen garagebedrijf te beginnen. Toen we in IJsselstein gingen wonen begonnen we op eigen terrein met het repareren en verkopen van gebruikte auto’s. In de jaren erna hebben we ons ingezet om onze zaken uit te bouwen en langzamerhand specialiseerden we ons in kampeerauto’s.

Medio 1998 ben ik helemaal zelfstandig gaan werken en zijn we begonnen met de bouw van een nieuw bedrijfspand, waar we sinds 2003 zitten. Naast de reparaties, het onderhoud en het monteren van accessoires zijn we ook gestart met de verkoop van kampeerauto’s, waarbij we dealer zijn van LMC en Challenger kampeerautos.
Daarmee kunnen we nu met recht onze marktpositie laten gelden als CamperTotaal, het bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat uw kampeerauto nodig heeft.

En zo is het alweer meer dan 25 jaar geleden dat de eerste activiteiten zijn opgestart!